Om oss

Ideen til Hundegarderoben oppstod da vi fikk den lille puddel-mixen vår Mina i hus. Det er mye utstyr som skal til når man får hund. Men det som slo oss var hvor dyrt og kjedelig det man får i norske dyrebutikker er! Ettersom matmor har handlet mye fra utlandet, både privat og profesjonelt, begynte søkene etter rimeligere og finere varer. Det tok ikke lang tid før vi fant leverandører som kunne tilby det lille ekstra til en bedre pris. Så hvorfor ikke dele? La andre norske hundeeiere få tilgang på disse varene på en trygg og rimelig måte?

Vi forhandler direkte med produsenter og leverandører, gjør nøye research for å få de beste prisene (selv om vi er en liten aktør i bransjen). Vi tester produktene før vi tar dem inn. Målet er å tilby gode varer - til den beste prisen. Nettbutikken åpnet høsten 2014, etter et par år i støpeskjeen, og er i stadig utvikling. Vi tar inn nye, spennende varer hele tiden. Vi har størst utvalg for små og mellomstore selskapshunder, men prøver å finne produkter til større hunder. Vi er alltid på utkikk etter nye produkter, og tar imot tips med takk.

Hundegarderoben holder til på Hisøya i Arendal hvor varer kan hentes etter avtale. Utover dette sender vi med posten og følger deres satser. Det er enklest å få tak i oss pr mail, vi svarer innen en dag. Da vi er så små at vi jobber fult ved siden av, er vi dessverre ikke alltid tilgjengelige pr tlf. Håper på forståelse for dette. 

Varene sendes iløpet av 2-3 arbeidsdager. 

Nettbutikk for hund

Norges nye nettbutikk for hund! Vi ønsker å tilby rimelige produkter til hundeeiere over hele landet. Vi forhandler direkte med produsenter og leverandører for å hindre fordyrende mellomlegg. Slik sikrer vi de beste prisene til våre kunder. Butikken får stadig nye varer, så følg med for nyheter og tilbud.

Kontakt Oss

Send oss e-post
Gå til kontaktskjema
Villaveien 4
4816 Kolbjørnsvik
Åpningstider
Alle dager

Følg oss på Facebook

Nyhetsbrev


Klarna