Nyttig Info

Størrelser:

Det meste av utstyret vi tilbyr er beregnet på små-medium hunder. Dette fordi det ikke finnes like mye på markedet for store hunder. Det finnes heller ingen standard innen hundeutstyrs-størrelser. En kjole i XL kan være like stor som et dekken i XS, derfor er det viktig å følge str.anvisningen for hvert enkelt produkt. 

Alle størrelser kan variere med +/- 2 cm. De er målt for hånd og vi ber om forståelse for dette.
Målene angir størrelsen på produktet (ikke hunden). 

Det er utrolig viktig å måle hunden. Her er en anvisning for de vanligste målene våre: Rygglengde, omkrets bryst og omkrets hals. 

Levering:

Vi leverer til Norge. Utsendelser skjer normalt 2-3 dager etter motatt bestilling.

Vi anbefaler å sende med normal postgang (som brev) for å unngå høy frakt, men tilbyr selvfølgelig å sende som pakke med sporing. De fleste av våre utsendelser koster kun 45,- i porto.

Betalingsløsningen vår er Klarna Checkout. Fordi det er trygt og enkelt for deg som kunde. Du trenger kun å oppgi mailaddresse og postnummer for å handle. Ingen brukernavn eller passord, ingen kortnummer eller sikkerhetskode. Du velger selv betalingsmåten; faktura, delbetaling eller med kredittkort.

 

Retur:

Vi har 14 dagers full returrett på alle varer, skulle ikke produktet passe er det bare å returnere varene, så får dere pengene tilbake. Kunden må selv påkoste returporto.

Skulle dere derimot ønske å bytte i en annen størrelse eller et annet produkt spanderer vi portoen på den nye forsendelsen. Legg gjerne ved en beskjed om hva dere ønsker å bytte i og hvorfor.

Les mer om bytte og returrett via link "Salgsbetingelser" nederst på siden. 

Returadresse: Hundegarderoben, Villaveien 4, 4816 Kolbjørnsvik

 

 

 

 

Nettbutikk for hund

Norges nye nettbutikk for hund! Vi ønsker å tilby rimelige produkter til hundeeiere over hele landet. Vi forhandler direkte med produsenter og leverandører for å hindre fordyrende mellomlegg. Slik sikrer vi de beste prisene til våre kunder. Butikken får stadig nye varer, så følg med for nyheter og tilbud.

Kontakt Oss

Send oss e-post
Gå til kontaktskjema
Villaveien 4
4816 Kolbjørnsvik
Åpningstider
Alle dager

Følg oss på Facebook

Nyhetsbrev


Klarna